bet365

ONLINE SPORTFOGADÁS - www.online-sportfogadas.hu

SZERET FOGADNI? Fogadjon az interneten, mi megmutatjuk hogyan!?

Előnyök:

Aktuális

Aktuális bónuszok

Internetes fogadóirodák

Fogalmak magyarázata

Hasznos linkek

bet365.com fogadóiroda

A bet365.com egy brit fogadóiroda, amelynek már több mint 2 millió ügyfele van és 140 országban tevékenykedik. Éppen ez a megbízhatóságának garanciája.

Jelenleg sokféle pénznemben nyithat számlát ennél a fogadóirodánál, beleértve a magyar forintot is. A minimális fogadás egy eseményre 55 forint.

A mérkőzések ajánlata nagy ennél a fogadóirodánál. A hagyományos sportágakon kívül mint a labdarúgás, kosárlabda, jégkorong vagy tenisz, a vízilabdára, lóversenyre, rögbire és más sportágakra is fogadhat. A bet365.com specialitása a live-fogadások, amelynek lehetőségei jelenleg nem vethetők hozzá semmi máshoz a magyar interneten. Az itt követhető live-videók kínálata is nagy. Más fogadóirodákkal szemben a bet365.com-nál idegen nyelvek tudása nélkül is fogadhat, a weboldalai és az ügyfélszolgálat is magyar nyelven áll rendelkezésre. Továbbá a következő nyelvváltozatokból választhat: német, angol, lengyel stb.

Fogadószámláját banki átutalás, bankkártya vagy valamennyi internetes pénztárca által töltheti fel. A betétek ingyenesek (egyedül a banknak fizet díjat az átutalásnál). Amennyiben Visa vagy MasterCard kártyával rendelkezik a minimális betét 4200 HUF. A Maestro vagy Visa Electron kártyák használata esetében a minimális betét ugyancsak 4200 HUF, amíg a Moneybookers-nál csak 420 HUF. A pénzt a betétnek megfelelő módon veheti ki. Banki átutalás esetében havonta egy ingyenes pénzkivétel áll rendelkezésére, kártya vagy internetes pénztárca használata esetében pedig a kivétel nincsen korlátozva. A kártya használatánál a minimális kivehető összeg 4200 HUF illetve 2100 HUF. A banki átutalásnál a minimum 31 300 HUF.

A bet365.com fogadóiroda előnyei

  • Bónusz ajánlat
  • Magyar weboldalak és ügyfélszolgálat
  • Pénzbetét bankkártya, banki átutalás vagy internetes pénztárca által
  • Kurzusok nagy ajánlata
  • Különböző live-fogadások lehetősége
  • Sok live-videó követése lehetséges
  • Alacsony betét lehetősége bankkártya vagy a Moneybookers használata során

A bet365.com fogadóiroda hátrányai

  • Havonta csak egy ingyenes kivétel átutalás által
  • Magas kivételi limit banki átutalás során

A bet365.com fogadóiroda bónuszai

Ez a fogadóiroda automatikusan 100%-os bónusszal ajándékozza meg Önt az első betétnél, egészen 15 000 HUF összegig (illetve a megfelelő összeggel más pénznemben). A bónuszt és a betétet azonban szükséges a kivétel előtt felhasználni egy fogadásban, melynek kurzusa legalább 1,5.

Hogyan regisztráljon és szerezzen bónuszt?

Kattintson az alábbi William Hill-nél szeretnék fogadni linkre, regisztráljon, válasszon befizetési módszert, ezután töltse fel fogadószámláját. Ezt követően már belemerülhet a fogadások forgatagába ennél a tekintélyes brit társaságnál!

bet365.com-nál szeretnék fogadni és bónuszt szerezni


Servis: Kedvencek közé | Nyomtasd ki ezt az oldalt | Webtérkép | AKTUÁLIS BÓNUSZOK!